Sådan tilmelder du en hund til en udstilling

For at kunne deltage i en udstilling skal du have oprettet en hund og uploadet det nødvendige materiale.
Der er 2 muligheder for at tilmelde en hund til en udstilling
1. Tilmeld via udstillingskalender
Man kan se de kommende udstillinger på udstillingskalenderen. Denne findes bl.a. under menupunktet "Udstillinger" fra topmenuen.

Derefter klikker man ind på "UDSTILLING".

Når du ser en udstilling du vil deltage med den hund i, kan du klikke på "TILMELD HUND" ved udstillingen.

Derefter åbnes side med info om udstillingen. Samtidig tjekkes der, om du har en aktiv hund der opfylder kravene for at deltage.

Hvis du har en hund der kan deltage vil den blive vist på siden og du kan klikke "TILMELD" udfor hunden.

2. Tilmeld via hunde
Du kan også klikke ind på dine hunde og ved den ønskede hund kan du klikke "DELTAG UDSTILLING"

Du vil herefter få en liste med de udstillinger som hunden er kvalificeret til at deltage i

Du kan så klikke på "TILMELD" ved den ønskede udstilling.

Derefter åbnes side med info om udstillingen

Hvis du har en hund der kan deltage vil den blive vist på siden og du kan klikke "TILMELD" udfor hunden.

Når du klikker "TILMELD" igen vil du skulle vælge betalingsmetode, kortbetaling eller MobilePay, og du vil derefter komme til en sikker side hvor du foretager online betaling for at deltage

Efter betaling er gennemfært fremkommer bekræftelse på skærmen og du modtager en kvitering direkte i din e-mail,

Lige inden udstillingen starter modtager du igen en e-mail med information om udstillingen.